Fő profilunk a portálok és egyéni honlapok fejlesztése és menedzselése. Emelett rendelkezünk széles referenciával az üzleti világból, önkormányzati és turisztikai honlapokból. Munkáink elsősorban a nagyobb programozási igényt megoldandó feladatokra koncentrálódnak.

A programozás alapjául a php nyelvet használjuk, melyet mysql adatbázisokkal szolgálunk ki. Adatkapcsolásokra és dump-oldalak létrehozására egyre gyakrabban és széleskörűen használjuk az xml nyelvet.

Az általunk elkészített honlapokat saját fejlesztésű honlap karbantartó programmal biztosítjuk ügyfeleink részére, melynek segítségével a honlapok lényegi, dinamikus részei könnyen karbantarthatók. Tárhelylimitet partnereink részére nem szabunk. Integrált szerkesztőségi rendszerünkben mindenre megoldást talál az egyszerű bemutatkozó honlaptól a webáruházig.

A weblapok elkészítése után annak teljes tartalma és a beállítások is szabadon, a felhasználó által megváltoztathatók a használt betűtípustól az oldal színéig.


EU támogatással megvalósított pályázataink:

- Minőségi információs szolgáltatások feltételeinek kialakítása és  fejlesztése a tudás és esélyegyenlőség szolgálatában a  "nyugati végek" könyvtáraiban
  TIOP-1.2.3-08/1-2008-0082

- Körmend Város Önkormányzatának szervezetfejlesztése a hatékonyság javítása érdekében.
  ÁROP-1.A.2/A-2008-0236 

- Ügyfélközpontú szervezetfejlesztés Vasvár Város Polgármesteri Hivatalában
ÁROP-1.A.2/A-2008-0108

Ajánlatunk